TOP termékek

Blog

Virágoztassa fel vállalkozását!

2023.09.20 13:29
Virágoztassa fel vállalkozását!

Válogasson környezetbarát termékeink széles választékából és virágoztassa fel vállalkozását!

Válassza ki a vállalkozásához leginkább illő virágokat, fűszernövényeket vagy zöldségeket tartalmazó termékeket. A növényültető- és magkollekciók raktárról rendelhetőek, és teljes egészében Önre szabahatóak. 

 

Egy kifejező üzenet

A mini ültető szettek széles választéka vidám és szórakoztató lehetőségeket rejt bárki számára. Akár a méheket szeretné vonzani, akár színes virágkavalkádban gyönyörködne, akár saját zöldségeket vagy növényket nevelne - vállalkozása zöld üzenete, környezetbarát szemlélete biztosan biztosan célba ér. 

Adjunk vissza egy fát a földnek

Az ezekben a termékekben található fenyőmaggal visszaadhat egy fát a Földnek, miközben fenntartható módon emeli ki cégét. A fenyőfa évente körülbelül 30 cm-t nő a különböző éghajlatokon. Segít megkötni a szén-dioxidot és cserébe oxigént biztosít. Ez a kollekció Európában készült.

  

 

A hagyományos papír nagyszerű alternatívája

Virágoztassa fel üzenetét, és kommunikáljon fenntartható módon magpapír segítségével. Ez a környezetbarát papír fogyasztás utáni anyagokból készül és magvakat tartalmaz. Hagyja, hogy saját virágai, zöldfűszerei és zöldségei nőjenek e termékek használata után. Szüretelje le a marketingelőnyöket még jóval az ilyen típusú eszközök hagyományos használata után is!

 

Zöld kombinált jegyzetelő tömbök

Praktikus és népszerű kombinált jegyzeteink zöldebb alternatívákban is kaphatók. Használat után ezek a termékek új életre kelnek. Elültetheti őket, és létrehozhatja saját vadvirágos mezőjét.

Önfeledt szórakozás a természet tiszteletben tartása mellett

Tegye még színesebbé rendezvényét ezekkel az egyszer használatos termékekkel, amelyeket most új céllal látunk el. Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy a termékeknek további funkcionalitást és hosszabb élettartamot adjunk, például vadvirágok színes látványosságává váljanak.