TOP termékek

Tisztelt Vásárlóink!

2024. 07. 15-től 21-ig szabadságon vagyunk. Ezen időszak alatt a megrendeléseket fogadjuk, de feldolgozni csak 07.22-től tudjuk. Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Repeta Reklám

Emblémázás szolgáltatások

Szolgáltatásaink igénybe vételéhez kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot: KAPCSOLAT


Tamponnyomás

A leggyakrabban használt technika. Ezen eljárás során egy speciális szilikonból készült bélyegzőt használunk a logó termékre nyomtatásához. A technika segítségével élesebb nyomat és színhelyesség érhető el. A logót először egy fémlemezre maratjuk, majd a mélyedésekbe kerülő festéket a szilikon tampon segítségével átvisszük a tárgyra. Mivel a szilikonra nem tapad a festék, ezért a felvett festéket maradéktalanul le tudja adni a megnyomandó tárgyra. A szitanyomáshoz hasonlóan minden színt külön kell felvinni a reklámajándék tárgyra.


Szitanyomás és körszitanyomás

Finom szemű, szitaszövetet használunk a festék tárgyra történő átvitelére. A szitaszövet bizonyos részeit fényérzékeny anyag segítségével lezárjuk, míg a nyomtatni kívánt logó formájában szabadon hagyjuk. A festéket a szitára helyezzük, majd a szöveten keresztül a termékre préseljük. A több színű grafikák előállításához több szitát kell használni. A nyomtatás után a terméket szárítóalagútba helyezzük, hogy a festék a terméken megszáradjon. A 360°-os, vagy más néven körszitanyomásnál a hengeres tárgyat körbeforgatjuk.


Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás (normál és 360°-os)

A speciális digitális nyomtató a kívánt grafikát közvetlenül a termékre nyomtatja, leginkább sík és egyenletes felületekre történő nyomtatásra használható.


Transzfernyomás

Transzfernyomás (hagyományos és digitális)

Ennél a logót nem közvetlenül a tárgyra, hanem egy szilikon alapú papírra nyomtatjuk színenkéntet. Ezután a papírra a logóval megegyező alakú ragasztóréteg kerül. A transzfert hőprés segítségével rögzítjük a tárgyon. A hő hatására a ragasztó folyékony lesz, a nyomás pedig jó tapadást eredményez. A papírt eltávolítjuk és a logó a tárgyon marad.


Lézergravírozás

Lézergravírozás (normál és 360°-os)

Szerves anyagokból, fából, üvegből és gumiból, illetve -bevonatos és bevonat nélküli- fémből készült tárgyakra alkalmazható.


hímzés

Hímzés

A textil termékek, egyedi sapkák, promóciós ruházati cikkek vagy reklámajándék táskák népszerű logózási módja. A hímzéshez speciális programfájl készül, amely tartalmazza a munka minden részletét. Egy menetben akár 15 különböző fonal/szín hímzése is lehetséges.


szublimáció

Szublimáció

Fehér színű, poliészterből készült vagy poliészter bevonatú tárgyak emblémázását teszi lehetővé.


kerámia transzfer

Kerámia transzfer

A kerámia termékre nyomatot rögzítünk, majd magas hőfokon kiégetjük. Ez a technika lehetővé teszi ezen termékek tartós és pontos emblémázását.


kitűző nyomtatás

Kitűző nyomtatás

A kitűző nyomtatás során egy papírdarab digitális nyomtatása történik, majd ezt a kitűző alapjára rögzítjük.


Műgyanta matrica

Műgyanta matrica

A műgyanta matrica előállítása során a logót vagy grafikát egy öntapadós címkére nyomtatjuk, amelyet egy tökéletes víztiszta műgyanta réteggel vonunk be. A száradás kemencében történik ezután készen állnak a tárgyakra való felhelyezésre.


digitális matrica

Digitális matrica

Előállítása esetében a digitális nyomtatás öntapadós alapra történik, amit végül a termékre helyezünk. Ez a technika legtöbbször olyan termékek esetében alkalmazandó, amelyek valamely okból más nyomdatechnikát nem tesznek lehetővé. Plotterrel vágjuk ki megfelelő méretre és formára. A digitális címkét ezután elhelyezzük a terméken.


Digitális betétlap

Digitális betétlap

A digitális betétlap esetében a logót nyomtatóval nyomtatjuk, amely fotografikus képminőséget és éles szöveget biztosít. A kinyomtatott logót ezután elhelyezzük a termékre.


Dombornyomás

Dombornyomás

A dombornyomás bőr, műbőr és karton termékek emblémázásának népszerű technikája. A logót először egy fémbélyegzőbe gravírozzuk, majd dombornyomó szerszám segítségével belenyomjuk az anyagba.