Hírek

 

Üdvözöljük webáruházunkban!

A Repeta Reklám 2012-től egy immár arculati jellemzőiben és egyedi funkcionalitásaiban is teljesen megújult webáruházat hozott létre. Mindez annak érdekében történt, hogy a már meglévő, illetve új partnereink számára is gyorsabb, hatékonyabb kommunikációt és rendelési felületet biztosítson. Bízunk benne, hogy Ön is sikeresen megtalálja azokat a termékeket és/vagy szolgáltatásokat, amelyeket vállalkozása reklámajándék, munkaruházat vagy egyéb marketing jellegű igényeiből adódóan keres.

Amennyiben a rendelési folyamat során segítségre van szüksége, bátran keressen meg bennünket a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén. Munkatársaink örömmel segítenek abban, hogy Ön a vállalata által szervezett promócióra megtalálja a legoptimálisabb termékeket és szolgáltatásokat a lehető legkedvezőbb árakon.

Amennyiben egyedi elképzelése van, úgy abban az esetben se habozzon keresni bennünket! Kreatív csapatunk megvalósítja ötleteit, illetve megkeressük az Önökhöz leginkább passzoló termékeket. Sikeres vásárlást kívánunk!

Üdvözlettel,

                A Repeta Reklám marketingcsapata

Már bankkártyával is fizethet webáruházunkban!
Már bankkártyával is fizethet webáruházunkban!